Uw partner in finance

Versteeg sluit zich aan bij LION

by LION Finance in Nieuws

Read more

LION is verhuisd

by LION Finance in Nieuws

Read more

LION begeleidt succesvolle overname van The Webcare Company

by LION Finance in Nieuws

Social media CX Company verzelfstandigd, CX verder met digitaal klantencontact.

Een consortium van investeerders heeft de social media-activiteiten overgenomen van CX Company. Dat is inclusief het Digital Customer Engagement Center in Amsterdam. Namens het consortium zullen Tobias Walraven en Ludo Raedts leiding geven aan het managementteam dat verder geen grote wijzigingen ondergaat, op de toevoeging van Finance Manager Jeroen Rondeel namens LION Partner in Finance na.

Read more

Crisis draait door? – Business Recovery: lessen van de crisis

by LION Finance in Nieuws

Op woensdag 2 november organiseren CIAD en LION samen een avond met als thema “business recovery: lessen van de crisis”. Wat ging er mis bij een aantal bekende faillissementen? Zijn er paralellen te trekken naar het MKB? En wat kun je doen om te voorkomen dat je in een dergelijke situatie terechtkomt?

Read more

NIEUWE MAATJES NUMMER 11: LION: LEEUWENSTERK IN FINANCIËLE DIENSTVERLENING 3.0

by LION Finance in Nieuws

LION Partner in Finance past in geen enkel vaatje. Het is veel meer dan een accountantskantoor maar ook de term adviesbureau dekt de lading niet. LION is het prototype van de financiële dienstverlener 3.0. De adviseur die adviezen niet alleen afgeeft, maar ze ook helpt verwezenlijken. De accountant die cijfers niet als verklaring van het verleden gebruikt, maar ze vertaalt in kansen voor de toekomst. Ook is het de expert die zijn diensten parttime aanbiedt aan mkb-bedrijven die geen fulltime CFO nodig hebben of kunnen veroorloven. Mede-eigenaar Marco Zevenbergen stelt zichzelf voor.

Read more

Parttime financieel management

by LION Finance in Nieuws

Niet ieder bedrijf heeft een fulltime CFO of controller nodig. Of kan zich dat veroorloven. Maar vaak wordt de financiële expertise wel node gemist. Vergeleken met de inzet van een fulltime financial, betekent onze inzet een aanzienlijke besparing.

Read more

Een nieuwe naam

by LION Finance in Nieuws

DEF-logo-ondertitel-partner-in-finance-3LION heeft een nieuwe naam: LION partner in finance. Hiermee brengen we beter tot uitdrukking wat we doen: ondernemers in staat stellen om weer meer te ondernemen en helpen om meer uit hun onderneming te halen.

Read more

LION spreekt op VNO-NCW event: FINANCIERING IN DE NIEUWE WERKELIJKHEID

by Barbara Koppe in Nieuws

De afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van bedrijfsfinancieringen. Banken zijn terughoudender bij kredietverstrekking en dat is niet altijd gemakkelijk voor de ondernemer. De ontwikkelingen van de afgelopen jaren zijn niet alleen negatief geweest, er is nu weer ruimte voor nieuwe mogelijkheden om uw onderneming te financieren.

Read more