Afspraak

Maak een Afspraak

In contact met Lion Finance

Bij Lion Finance omarmen wij de digitale wereld, maar is persoonlijk contact het uitgangspunt voor onze toegevoegde waarde. Dus: stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op.

Delen van inzichten: publicaties van Lion Finance

Er komt het nodige langs in de media. Relevante ontwikkelingen in de branches van onze klanten. Of bewegingen binnen de domeinen van onze dienstverlening. Via de krant, radio en televisie, maar ook vanuit de social media. Bij Lion Finance houden wij dit graag bij.

En soms vinden we er ook wat van. Dan publiceren we een blogje, of een maken we een podcast. Niet om te zenden, maar om onze relaties te verleiden hun eigen gedachten te vormen. Want dat is ook Lion Finance: het uitwisselen van inzichten.

Publicaties >

Business Business Recovery 3.0 

Is het bedrijfsmatig erop of eronder? Erken dan de situatie en laat je helpen! Want hoe eerder een hersteltraject wordt opgestart, hoe groter de kans op succes. Lion Finance en Roodhals Capital hebben hiervoor Business Recovery 3.0 ontwikkeld. Een geïntegreerde aanpak om ondernemingen in vijf stappen terug te brengen naar een gezonde bedrijfsvoering. Met scherp in beeld wat moet, en oog voor de mens in het bedrijf. Door en voor ondernemers, dus volstrekt onafhankelijk. Niets doen is geen optie! Download hier onze brochure, lees ons blog ‘Ondernemers: neem je lot in eigen hand!’ en bel voor een kennismakingsgesprek. Want als het er om spant, is elk uur er één.

Lees meer >