Financial intelligence: de generation next

MKB-ondernemers hebben meer knoppen om aan te draaien dan ooit tevoren. Zijn meer dan ooit bezig met de toekomst van hun bedrijf. Dus is het belangrijk te weten wat er om hen heen gebeurt. Financieel en fiscaal, maar ook op het gebied van ICT, HR, Fusie & Overname en tal van andere terreinen. Lion Finance reikt ook op dit punt graag de hand. Met de podcasts serie ‘De Leeuw Brult, met blogjes, filmpjes, animaties en events op specifieke terreinen. Nu overzichtelijk op één pagina binnen de Lion Finance website te bekijken. Ter inspiratie en tjokvol met praktische tips.


De werkelijkheid achter de winst (van MKB-bedrijven)

Podcast

In de Nederlandse politiek, maar ook in de publieke opinie, wordt er vaak met een negatieve klank over gesproken: winst maken. Alsof het iets afkeurenswaardig is, gekoppeld de zucht naar rijkdom. Waarbij MKB-ondernemers stelselmatig en ten koste van hun werknemers grote bedragen in hun zak steken. 
Alle reden om dus daar eens nader naar te kijken. Wat is winst in de praktijk? Waarom is winst een noodzakelijkheid en wat gebeurt er met die winst? In deze De Leeuw Brult verkennen we dit met Hans Schröder, als fiscalist to share verbonden aan LION Finance, en Jeroen Rondeel, partner van LION Finance. Beluister hier de hele aflevering: https://lionfinancepodcasts.buzzsprout.com/1773142/10797576-de-werkelijkheid-achter-de-winst-van-mkb-bedrijven