Skip to main content

Actueel

Actuele inzichten die je verder brengen

De Leeuw Brult is de podcast die ingaat op actuele ontwikkelingen in de financiële wereld, met inzichten van al onze specialisten en klanten. 

 

CFOtoShare Kloet Onderhoud

Kloet Onderhoud is de inspiratiebron geweest voor het CFOtoShare concept van Lion Finance.


Vraag aan Lion Finance

Ontstaan vanuit een vraag naar betere rapportages en de optimalisatie van financiële processen. Leidend tot de vaststelling binnen het Kloet-management: ‘wij hebben een CFO nodig. Een kracht van binnenuit. Voor een dag in de week. Hebben jullie geen freelancer voor ons?’. Lion Finance, ook steeds op zoek naar duurzame verbeteringen in het vakgebied, pakte de handschoen op en bedacht het CFOtoShare concept. Met Kloet Onderhoud als eerste klant en Marco Zevenbergen als eerste CFOtoShare.

De aanpak en tegevoegde waarde van Lion Finance

De goede dingen goed doen en mensen in hun kracht laten functioneren zijn belangrijke kenmerken van de Kloet-organisatie. Dus toen Lion Finance aan de slag ging met haar werk ‘onder de motorkap’, werd al snel duidelijk dat het niet alleen ging om de operationele processen, goeie rapportages en het nog beter op orde hebben van de financiële huishouding. Het ging er ook om de juiste mensen op de juiste plek te zetten. In hun kracht, met maximale toegevoegde waarde. En om de behoefte aan een goeie sparringpartner in eigen huis.

Met in- en overzicht over het hele financiële domein, inclusief bedrijfsfinancieringen en herstructureringen. Een executeur-testamentair ook van de bedrijfsstrategie, permanent naast en achter het management. De rol die Marco Zevenbergen sindsdien bij Kloet Onderhoud speelt. Als aanvoerder van een team van reuzen met verschillende competenties (cijfers, fiscaal, aangiften, forecast & cash-planning etc.). In een halve dag per week. Als CFOtoShare. Geïnspireerd door Kloet Onderhoud.

Meer weten over de Kloet Onderhoud-visie op vastgoedonderhoud? Ga dan naar www.kloetonderhoud.nl

CFOtoShare Kloet Onderhoud

Rust, Resultaat en Rendement.