Over Lion

Over Lion Finance

Wij zitten niet in een tijdperk van verandering,
maar in de verandering van een tijdperk

In de Vierde Industriële Revolutie. Een tijdperk waarin alles - digitaal en ‘in de cloud’ - aan elkaar wordt gekoppeld. Maar ook een tijdperk waarin oprecht menselijk contact het zakelijk succes domineert.

Een tijdperk waarin MKB-bedrijven dichter op grote corporates opereren, omdat groter wordende logistieke uitdagingen (inclusief stijgende kosten) ervoor zorgen dat productie dichter bij de eindklant wordt gebracht. En een tijdperk waarin toegevoegde waarde – ook binnen het MKB - het nieuwe efficiënt is geworden.

Sleutel

In een maatschappij waarin iedereen – zakelijk en privé – zich bij elke aankoop of beslissing afvraagt: wat levert dit (mij) op. Met onderscheidend vermogen als de sleutel naar (toekomstig) klantcontact en -succes. Een maatschappij die erkent dat uiteindelijk niet de systemen, maar de mensen het verschil maken. Met niet te onderschatten gevolgen voor de eisen die aan werknemers worden gesteld (met kennis en vaardigheden op gelijke hoogte). Met leiderschap aan de top, in plaats van management. Plus de vaststelling dat intern ‘je (financiële) zaken op orde hebben’ niet langer een ‘nice to have’ is, maar een ‘need to have’.

Breedte

Het komende decennium wordt een periode van breedte, in denken en doen. Met aan de ene kant hyperspecialisatie en aan de andere een groeiende behoefte aan generaliteit. Met als grootste uitdaging het samenbrengen van die twee in toekomstbestendige ontwikkeling. Niet alleen op basis van cijfers en (financieel) resultaat, niet alleen op basis van vernieuwing en toegevoegde waarde, niet alleen op basis van de juiste mensen op de juiste plek, maar op basis van dit alles gecombineerd. De uitdaging die Lion Finance heeft voortgebracht. Met haar kompas om MKB-ondernemingen te helpen in deze nieuwe wereld te navigeren, en bestemmingen te bereiken.

Actuele vacatures

Opleiding & ontwikkeling

Mensen maken het verschil

Dat geldt voor alle MKB-ondernemingen, en voor Lion Finance niet minder. In markten die veranderen, in bedrijven die ontwikkelen en in een vakgebied – finance - dat voortdurend evolueert.

Daarom is opleiden & ontwikkelen voor Lion Finance een tweede natuur. De sleutel naar mensen die in hun kracht opereren, in balans zijn en de toegevoegde waarde leveren die klanten nodig hebben.

Mensen die het succes van morgen bepalen.

Meer informatie

Financial intelligence

De generation next in financiële dienstverlening

Optelsom van ervaring & expertise, met slechts één ambitie: toegevoegde waarde voor ondernemingen. Vernieuwend: CFO to Share, Vooruitkijkspiegel, Cijfers as a Service. Bepalend: business recovery & development, financieringsvraagstukken, bedrijfsverkoop & -overnames). Doeltreffend: Fiscale optimalisatie, Corporate finance, data-analyse/-management en BTW expertise. Dat is financial intelligence van Lion Finance. De generation next in financiële dienstverlening. 

Meer informatie

Lion als werkgever

Als groeiend bedrijf zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent. Wij zoeken primair mensen met L.I.O.N. in hun karakter, die beschikken over een specialisme dat past binnen bestaande LION proposities, zowel beschikkend over een dosis praktijkervaring als rechtstreeks van de universiteit/HBO. Wij bieden vooral een goede, brede opleiding, de LION Academy, die theorie en praktijk snel verbindt, on-the-job begeleiding van ervaren financial professionals en doorgroeimogelijkheden zodat je je snel kunt ontwikkelen.

Leer meer

Specialisten-to-share

Fiscaal advies, financieringsaanvragen, boekenonderzoek (due diligence), recovery, juridisch advies, HR support, estate planning, ICT, crisismanagement.

Lees meer

Lion Finance: Mens & Machine

Tientallen jaren hebben we in de zakelijke wereld geprobeerd de menselijke factor zo klein mogelijk te maken. Omdat de mens – zo werd breed gedacht – de minst constante factor was gebleken. Met verregaande automatisering als logisch antwoord. In combinatie met ‘de telbare wereld’. Waarin vrijwel alles in getallen en resultaat werd gedefinieerd.

Lees meer

Vacatures