Skip to main content

Actueel

Actuele inzichten die je verder brengen

De Leeuw Brult is de podcast die ingaat op actuele ontwikkelingen in de financiële wereld, met inzichten van al onze specialisten en klanten. 

 

CFOtoShare Urban Gym Group

Urban Gym Group is in december 2018 geformeerd als holding van de fitnessconcepten Trainmore, Club Sportive (Zuidas) en High Studios. De onderneming is gegroeid naar 15 vestigingen en bijna 100 medewerkers. En heeft inmiddels meer dan 30.000 leden. Een bedrijf waar alles samenkomt: visie en ondernemerschap, snelle expansie en financieringsbehoefte, kostencontrole met een blik op de toekomst en een heldere bedrijfsstrategie.

Vraag aan Lion Finance

Met het ophalen van € 16 miljoen aan groeikapitaal in een snel groeiende organisatie, is een breed denkende financiële professional onmisbaar. Dat was ook de mening van de financiers: Rabobank en Dutch Mezzanine Fund. Allereerst om inzicht te verschaffen in de behoefte aan additionele trekkingen op de financieringsfaciliteit. En vervolgens om de financiële functie goed in te richten en up to date te houden. Om daarna met behulp van financiële forecasts en data-analyse (BI) een vooruitkijkspiegel te creëren. En om mee te denken binnen de bedrijfsstrategie en operationele ontwikkeling. Als kritisch klankbord hands-on bouwer tegelijk.

De aanpak en toegevoegde waarde van Lion Finance

CFOtoShare Jeroen Rondeel is aan de slag gegaan om de financiële processen van Urban Gym Group te optimaliseren en te automatiseren. Via een software-selectietraject is een tool gekozen voor budgettering, consolidatie en forecasting. Daarnaast is hij in korte tijd een dankbaar klankbord geworden voor de mensen achter Urban Gym Group. Op financieel terrein, maar ook in de bredere bedrijfsvoering. Vervolgens heeft Jeroen Rondeel de verdere groei ondersteund door invulling van de additionele financieringsbehoefte, een effectieve samenwerking met financiers Rabobank en Dutch Mezzanine Fund. Hierdoor hebben de ondernemers achter Urban Gym Group zich vooral kunnen bezighouden met het vinden van nieuwe locaties en overnamekandidaten, het vergroten van toegevoegde waarde richting leden, de ontwikkeling van de propositie en het begeleiden van de eigen organisatie.  

Ook een eigen CFOtoShare?

Ook-een-eigen-CFOtoShare-Marco
Om u werk uit handen te nemen, problemen op te lossen en de kwaliteit op financieel gebied te verbeteren. Om te fungeren als sparringpartner voor het verbeteren van uw bedrijfsvoering. De CFOtoShare van Lion Finance heeft het allemaal. En laat graag de mogelijkheden zien.

CFOtoShare Urban Gym Group

Rust, Resultaat en Rendement.