Skip to main content

Actueel

Actuele inzichten die je verder brengen

De Leeuw Brult is de podcast die ingaat op actuele ontwikkelingen in de financiële wereld, met inzichten van al onze specialisten en klanten. 

 

Communicatie in het bedrijf: luisteren èn transparant zijn!

Vraag 100 MKB-ondernemers hoe belangrijk goede communicatie is, en je krijgt 100 keer hetzelfde antwoord: héél belangrijk. Maar: kijk binnen diezelfde 100 ondernemingen naar de kwaliteit van de communicatie, en je krijgt een wisselend beeld. Soms is het uitstekend, maar vaker hapert het. Terwijl we allemaal weten: een organisatie functioneert beter wanneer de onderlinge communicatie op orde is. Om nog maar te zwijgen over de communicatie naar buiten. 
Dus luidt de vraag: hoe komt het dat de communicatie op menige plek niet optimaal is geregeld? En wat kun je als ondernemer doen om hier verbetering aan te brengen. We bespreken het in deze De Leeuw Brult met twee mensen uit de praktijk: Koos Woltjes, de vaste host van De Leeuw Brult en Communicatieadviseur to share van LION Finance en Jeroen Rondeel, partner van LION Finance en als CFO to Share gewend aan het helpen optimaliseren van MKB-ondernemingen.

Communicatie in het bedrijf: luisteren èn transparant zijn!

Rust, Resultaat en Rendement.