Skip to main content
The LION Experience

The LION Experience

LION Finance gaat Live!

Weten wat je als ondernemer te wachten staat in het komende jaar? Het kabinet is gevallen en er komen verkiezingen aan. Maar de Tweede Kamer heeft ervoor gekozen om weinig beleidsdossiers 'controversieel' te verklaren. Alle reden voor ondernemers om de ontwikkelingen goed in de gaten te houden en naar Prinsjesdag uit te kijken. Welke maatregelen worden er aangekondigd? Wat zijn de gevolgen voor jou als ondernemer? LION Finance laat het je weten op donderdag 21 september vanaf 14.00 uur live via het YouTube kanaal van LION Finance. We hebben deze uitzending de naam 'de 4e dinsdag in september' meegegeven. Daarin voorzien fiscalist Lodewijk Derkman en LION-partner Jeroen Rondeel de op Prinsjesdag gepresenteerde maatregelen van de duiding die je nodig hebt.

LION Finance uitje SnowWorld

Op 20 april zijn we met het hele team lekker gaan skiën en eten bij SnowWorld in Zoetermeer. Perfect moment om de vaardigheden even op te poetsen of om wat nieuws te leren, wat toch wel perfect bij de mindset van LION past! Ben jij er de volgende keer ook bij? kijk hier voor al onze vacatures!

Bij LION op kantoor!

Een kijkje achter de schermen bij LION!

Suppen '22

Traineeship

Vanaf je allereerste stage zicht op een baan. Alle ruimte om te studeren én praktijkervaring op te doen. In een sfeer die bij jou past. Binnen de volgende generatie financiële dienstverlening. Krijg in één keer alles binnen je opleiding voor elkaar. Meeloopstage, afstudeerstage, meer in huis hebben dan voor je afstuderen nodig is en onderwijl prima betaald werken voor echte MKB-klanten in een omgeving die de toekomst van financiële dienstverlening vertegenwoordigt. Dat is wat trainee zijn betekent binnen LION Finance. Bedoeld voor ambitieuze studenten - vanaf 2e jaars bachelor student Accountancy of Finance & Control – die zekerheid willen combineren met versnelde ontwikkeling. Met uitzicht op een vast dienstverband aan het eind deze rit. Een betere springplank is niet denkbaar.

LION Dinner '23

De Leeuw Brult achter de schermen

De LION BBQ '23