Skip to main content
The LION Experience

The LION Experience

LION Finance nieuwjaarsdiner 2024

LION Finance nieuwjaarsdiner 2024

“Dit jaar heeft LION Finance opnieuw genoten van een feestelijk nieuwjaarsdiner bij de Kookstudio van Eric Jan Fransen in Den Haag. Onder de leiding van Eric Jan heeft ons team zich culinair laten inspireren en samen een voortreffelijk diner bereid. Bij LION Finance geloven we in diepgaande samenwerking als essentieel onderdeel van ons karakter, en ook dit jaar verliep alles vlekkeloos.

De harmonie in ons team heeft wederom geleid tot een geslaagde avond vol culinaire hoogstandjes. Wil jij ook deel uitmaken van deze hechte LION-familie? Zie hieronder de leuke foto's van deze avond en bekijk hier al onze vacatures!

LION Finance uitje SnowWorld

Op 20 april zijn we met het hele team lekker gaan skiën en eten bij SnowWorld in Zoetermeer. Perfect moment om de vaardigheden even op te poetsen of om wat nieuws te leren, wat toch wel perfect bij de mindset van LION past! Ben jij er de volgende keer ook bij? kijk hier voor al onze vacatures!

Bij LION op kantoor!

De Leeuw Brult, de LION Finance podcast!

Een serie podcasts van Lion Finance voor MKB-ondernemers. Om aan het denken te zetten, werk uit handen te nemen, oplossingen in beeld te brengen en te helpen de kwaliteit te verbeteren. Over financiële en fiscale thema’s, maar vaak ook veel breder. Over bedrijfsstrategie, crisismanagement, omgang met de Ondernemingsraad, juridische vraagstukken en HR. Kortom: alle thema’s waarbij de CFO's to Share van Lion Finance binnen kleine en middelgrote bedrijven het verschil kunnen maken. Geïnteresseerd: kijk eens op www.lion-finance.nl

Een kijkje achter de schermen bij LION!

Suppen '22

Traineeship

Vanaf je allereerste stage zicht op een baan. Alle ruimte om te studeren én praktijkervaring op te doen. In een sfeer die bij jou past. Binnen de volgende generatie financiële dienstverlening. Krijg in één keer alles binnen je opleiding voor elkaar. Meeloopstage, afstudeerstage, meer in huis hebben dan voor je afstuderen nodig is en onderwijl prima betaald werken voor echte MKB-klanten in een omgeving die de toekomst van financiële dienstverlening vertegenwoordigt. Dat is wat trainee zijn betekent binnen LION Finance. Bedoeld voor ambitieuze studenten - vanaf 2e jaars bachelor student Accountancy of Finance & Control – die zekerheid willen combineren met versnelde ontwikkeling. Met uitzicht op een vast dienstverband aan het eind deze rit. Een betere springplank is niet denkbaar.

LION Dinner '23

De Leeuw Brult achter de schermen

De LION BBQ '23