Financial intelligence: de generation next

LION Finance groeit snel en heeft ruimte voor nieuwe leeuwen in de troep. Ben jij een accountant of fiscalist, steengoed en heb je tussen de vijf en acht jaar ervaring?  Wacht dan niet langer en kom in actie. 

Sluit je bij ons aan

 • Werken voor mensen of werken aan dossiers
  In een goed MKB-bedrijf maken mensen het verschil. Wordt vooruitgekeken om stappen voorwaarts te kunnen zetten. Met cijfers en dossiers in een dienende rol. Daarom gaat goede financiële dienstverlening naast gedegen vakkennis over luisteren en meedenken. Over inzicht en verder helpen. En over jezelf als adviseur voortdurend doorontwikkelen.
 • MKB-ondernemers helpen of alleen aan de cijfer werken?
  De cijfers moeten kloppen en op tijd beschikbaar zijn. Tegelijk zie je: bedrijven hebben meer nodig. Dus wil je ondernemers ondersteunen. En wil je jezelf voortdurend blijven ontwikkelen. Maar je krijgt daartoe nu niet de ruimte.
 • Met MKB-ondernemers onderdeel zijn van succes
  Bij MKB-ondernemers gaat het om resultaat, rendement en succes. En niets daarvan komt vanzelf. MKB-accountants en fiscalisten van de toekomst maken hier een verschil. Náást de ondernemer, als vertrouwde adviseur. Met de ruimte om een relatie te onderhouden en jezelf te ontwikkelen.
 • Breedte èn diepte in je ontwikkeling. 
  Weleens nagedacht over waarin je wilt excelleren? Als financial, als vertrouwde adviseur van MKB-ondernemer? En enig idee wat ervoor nodig is om daar te komen? Denk daar eens over na, en vraag je vervolgens af: kan ik dit op mijn huidige plek bereiken?
 • Aan een onderneming werken in plaats van voor.
  Wedden dat jij als accountant of fiscalist nu vóór MKB-klanten werkt? Maar weet je dat MKB-ondernemers op zoek zijn naar financials die samen met hen rust, resultaat en rendement realiseren? En dus áán hun bedrijf werken?

Kom werken bij Lion Finance

Join the pride

LION Finance groeit snel en heeft ruimte voor nieuwe leeuwen in de troep. Ben jij steengoed en heb je tussen de vijf en acht jaar ervaring? Wacht dan niet langer en kom in actie. 

Kom ons team versterken

Dit is wat klanten vinden

Nelis Company is een sociaal glas- en gevelreinigingsbedrijf dat jonge werkzoekenden begeleidt naar werk. Ondernemer Ian Smeyers over het bieden van perspectief aan mensen die aan de zijlijn staan. En over de noodzaak te worden ondersteund door een financiële dienstverlener die proactief adviseert en durft te zeggen: ‘goed idee, gaan we niet doen’.

Managing director Arlan van der Velden van Cross Media Nederland - specialist in het bereiken van doelgroepen - over het belang van cijfers in een ambitieuze onderneming en de noodzaak om niet alleen in je bedrijf te werken, maar vooral ook aan je bedrijf.

MPS Textiles is producent van bedtextiel, van garen tot eindproduct. Michael van Praag Sigaar is de derde generatie textielondernemer, nadat zijn grootvader in de jaren dertig in Amsterdam al een onderneming had in bed-, bad- en keukentextiel. ‘Het gaat erom de beste te zijn in de branche, en ik heb daarbij behoefte aan een financiële dienstverlener die actief en breed adviseert’. 

 

Wil jij horen wat we te bieden hebben? Wil je weten wie we zijn? Ben je benieuwd naar onze missie of heb je vragen?  
Laat het ons weten