Skip to main content

De wil om te winnen

Rust, Resultaat en Rendement

Een nette boekhouding is voor veel MKB’ers voldoende. Maar niet voor jou. Jij wilt groeien en ondernemen. Voor jou is de financiële administratie een essentiële grondstof, vol relevante data en dus informatie om mee te sturen.

Waarheen?

Naar een waardevol bedrijf en financiële onafhankelijkheid

Van zakendoen op je onderbuik en het gevoel dat je er alleen voor staat, naar samen doelgericht sturen en werken aan je bedrijf.

LION Finance gebruikt je financiën voor jouw kompas. Met Cijfers as a Service houden wij jouw boekhouding up-to-date, met CFO to Share vertalen we je cijfers naar een groeiplan.

Samen met jou zetten we de aanval in. We staan naast je. Als adviseur, sparringpartner en vertrouwenspersoon. Je ziet ons als collega’s en werken als je eigen financiële afdeling.

Zo lossen we elk vraagstuk op. Met haar op onze tanden. ‘Goed idee, doen we niet.’ is dus ook een antwoord.

 

Rust, Resultaat en Rendement

Wat LION Finance jou oplevert? Rust, Resultaat en Rendement.

Eerst brengen wij jouw financiële basis op orde en geven we inzicht in je cijfers. Dat geeft Rust.

Vanuit daar gaan we de performance van je bedrijf verbeteren. Dat geeft Resultaat.

Tot slot helpen we je waarde te creëren in je bedrijf. Zodat je wanneer je besluit te stoppen je bedrijf goed kan verkopen. Dat geeft Rendement.

Uiteindelijk wil jij aan het einde van de rit succesvol zijn, impact hebben gemaakt en genoeg geld hebben verdiend om financieel onafhankelijk te zijn.

 

Een sportcitaat luidt

“Success doesn't happen overnight. Keep your eye on the prize and don't look back. Admitting your weaknesses does not diminish your strengths: it shows your courage.”

- Erin Andrews (USA), sportverslaggever.

Die wil om te winnen, zit ook bij LION Finance in het bloed. Want samen zijn we sterk.

Samenwerken aan je bedrijf

Geloof ons, je bent echt niet de enige ondernemer die het gevoel heeft nergens aan toe te komen. Verlies geen tijd meer aan brandjes blussen en je boekhouding.