Financial intelligence: de generation next

MKB-ondernemers hebben meer knoppen om aan te draaien dan ooit tevoren. Zijn meer dan ooit bezig met de toekomst van hun bedrijf. Dus is het belangrijk te weten wat er om hen heen gebeurt. Financieel en fiscaal, maar ook op het gebied van ICT, HR, Fusie & Overname en tal van andere terreinen. Lion Finance reikt ook op dit punt graag de hand. Met de podcasts serie ‘De Leeuw Brult, met blogjes, filmpjes, animaties en events op specifieke terreinen. Nu overzichtelijk op één pagina binnen de Lion Finance website te bekijken. Ter inspiratie en tjokvol met praktische tips.


CFOtoShare Kunskapsskolan Nederland

‘Elk kind het onderwijs bieden dat wij zelf wilden, maar nooit hebben gekregen’.
Cases voor Kunskapsskolan Nederland

CFOtoShare Kunskapsskolan Nederland

Kunskapsskolan Nederland is in minder dan vijf jaar is gegroeid van zeven naar bijna 100 medewerkers. En bedient inmiddels zo’n vijftig Nederlandse scholen. Een bedrijf waar alles samenkomt: visie en ondernemerschap, snelle groei en financieringsbehoefte, kostencontrole en de blik op de toekomst, maatschappelijke toegevoegde waarde en een heldere bedrijfsstrategie.

Vraag aan Lion Finance

In een zo snel groeiende organisatie is een breed denkende financiële professional onmisbaar. Om het financiële hart van de organisatie gezond en up to date te houden. Maar ook om mee te denken binnen de bedrijfsstrategie en operationele ontwikkeling. Als kritisch klankbord en ‘mogelijk-maker’ tegelijk.

De aanpak en toegevoegde waarde van Lion Finance

CFOtoShare Jeroen Rondeel is aan de slag gegaan om de bedrijfsprocessen van Kunskapsskolan Nederland te optimaliseren en te automatiseren. Is in korte tijd een onmisbaar klankbord geworden voor de ondernemers achter Kunskapsskolan Nederland. Op financieel terrein, maar ook in de bredere bedrijfsvoering. En heeft met succes de regie gepakt ten aanzien van de financieringsbehoefte, door een effectieve samenwerking met financiers als Rabobank en Collin Crowdfund. Hierdoor hebben de ondernemers achter Kunskapsskolan zich vooral kunnen bezighouden met hun toegevoegde waarde richting de scholen, de ontwikkeling van hun propositie en het begeleiden van de eigen organisatie.

Meer weten over gepersonaliseerd onderwijs en Kunskapsskolan Nederland? Ga dan naar www.kunskapsskolan.nl

Ook een eigen CFOtoShare?
Ook-een-eigen-CFOtoShare

Om u werk uit handen te nemen, problemen op te lossen en de kwaliteit op financieel gebied te verbeteren. Om te fungeren als sparringpartner voor het verbeteren van uw bedrijfsvoering. De CFOtoShare van Lion Finance heeft het allemaal. En laat graag de mogelijkheden zien.