De wereld door de bril van Lion Finance

De wereld door de bril van Lion Finance

Met onderscheidend vermogen als de sleutel naar (toekomstig) klantcontact en -succes.

 
In een maatschappij waarin iedereen – zakelijk en privé – zich bij elke aankoop of beslissing afvraagt: wat levert dit (mij) op? Met onderscheidend vermogen als de sleutel naar (toekomstig) klantcontact en -succes. Een maatschappij die erkent dat uiteindelijk niet de systemen, maar de mensen het verschil maken. Met niet te onderschatten gevolgen voor de eisen die aan werknemers worden gesteld (met kennis en vaardigheden op gelijke hoogte). Met leiderschap aan de top, in plaats van management. Plus de de vaststelling dat intern ‘je (financiële) zaken op orde hebben’ niet langer een ‘nice to have’ is, maar een ‘need to have’.

Breedte

Het komende decennium wordt bovendien een periode van breedte, in denken en doen. Met naast specialisten een groeiende behoefte aan generalisten. Met als grootste uitdaging de verandering van tijdperk om te zetten in toekomstbestendige ontwikkeling. Niet alleen op basis van cijfers en (financieel) resultaat, niet alleen op basis van vernieuwing en toegevoegde waarde, niet alleen op basis van de juiste mensen op de juiste plek, maar op basis van dit alles gecombineerd. Dat is de uitdaging. En de opdracht aan jouw Lion Finance CFOto Share. Met zijn vooruitkijkspiegel en strategisch kompas om MKB-ondernemingen te helpen in deze nieuwe wereld te navigeren. En zijn zicht op de organisatie, processen, ICT en de best passende cultuur. Als ‘reisgenoot’. Permanent naast en achter de ondernemer.

CFO to Share: passend bij elke onderneming

Vaste financiële expertise in eigen huis. Om werk uit handen te nemen, problemen op te lossen en de financiële kwaliteit te verbeteren. Een ervaren sparringpartner ook op het gebied van bedrijfsvoering of het implementeren van uw strategie. Bovendien bereikbaar voor kleine en middelgrote bedrijven. Want parttime, tegen een vaste prijs. Dat is de CFO to Share van Lion Finance. De top die elke onderneming verdient.

Lees verder >
 

Financial intelligence: de generation next

Vernieuwend: CFO to Share, Vooruitkijkspiegel, Cijfers as a Service. Bepalend: business recovery & development, financieringsvraagstukken, bedrijfsverkoop & -overnames. Doeltreffend: Fiscale optimalisatie, Corporate finance, data-analyse/-management, BTW expertise, bedrijfsstrategie en crisismanagement. Opgeteld de generation next in financiële dienstverlening. Met slechts één ambitie: toegevoegde waarde voor MKB-ondernemingen.

Lees verder >