Business Recovery Development

Business recovery & development

CFOtoShare: in staat om een bedrijf van een 'vooruitkijkspiegel' te voorzien

Een eerste kennismaking met Lion Finance start meestal met vragen over de rol en toegevoegde waarde van een ‘financial’. Vanuit de ervaring met ‘accountants-aan-de-keukentafel’ die helpen bij de cijfers, meedenken bij investeringen en helpen met de fiscale en financiële planning. Maar lang duurt dat eigenlijk nooit. Omdat al snel duidelijk wordt dat een CFOtoShare iets totaal anders is.

Kracht van binnenuit

Een CFOtoShare van lion Finance is namelijk geen ‘externe adviseur’ die af en toe langskomt om de cijfers te bespreken, maar is een kracht van binnenuit die het financiële fundament onder het bedrijf optimaliseert. In staat is het bedrijf van een ‘vooruitkijkspiegel’ te voorzien, problemen kan oplossen, kosten bespaart en proactief financieringsvraagstukken oppakt. 

Bedrijfsdenker

Een CFOtoShare van lion Finance is een executeur-testamentair van de gekozen strategie. Een integrale bedrijfsdenker. Met zicht op de organisatie, processen en de best passende cultuur. Zicht op de automatisering en de kansen om die te verbeteren. Zicht op de commerciële effectiviteit en het belang van een goede positionering. Vol ervaring met bedrijfsacquisities en fusies.

Reisgenoot

Een CFOtoShare van lion Finance is daarmee een ‘reisgenoot’. Permanent naast en achter de ondernemer. Met vragen en oplossingen die hij/zij nooit eerder van een financiële professional hebben gehoord. En drie keer de letter ‘R’ als opdracht. Rust, omdat een ondernemer moet kunnen ondernemen. Zonder ‘knagende onzekerheid’ over hoe het er voor staat en wat er is te verwachten. Resultaat, omdat het erom gaat ‘de goede dingen goed te doen’. Zodat zaken tot stand worden gebracht of juist beëindigd. En Rendement omdat ‘vooruit’ het devies is. Niet alleen qua inkomen, maar ook in termen van ontwikkeling, groei en waarde.

Een CFOtoShare is dus veel meer dan ‘een financial’. Hij/zij levert precies de toegevoegde waarde die je van een echte CFO mag verwachten. In de tijd die wordt afgesproken. En tegen kosten die passen bij het MKB.

Maak een afspraak >
 
 
 

Een CFOtoShare van lion Finance is een executeur-testamentair van de gekozen strategie.

Maak een afspraak 

De paradox van de zakenwereld

De zakelijke wereld vertoont een paradox. Aan de ene kant domineren ‘devices’ en ‘de cloud’. Maar aan de andere kant is de behoefte aan oprecht persoonlijk contact groter dan tien jaar geleden. De vierde industriële revolutie – en haar Internet of Things – gaat aan deze trend niets veranderen. Dus kiest Lion Finance ervoor beide kanten van de medaille in praktijk te brengen. Optimaal gedigitaliseerd en oprecht persoonlijk contact, hand in hand. Omdat is gebleken dat dit voor klanten de meeste toegevoegde waarde oplevert.