Opleiding en ontwikkeling

Opleiding en ontwikkeling

LION Finance is niet het gebruikelijke accountants- en advieskantoor. Begonnen als een spin-off van PwC is LION Finance nu een snelgroeiende ‘Financial van morgen’. Een fijne werkomgeving, met duidelijke aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Waar samen wordt gebouwd aan de optimale financiële dienstverlening van morgen. Maar het vakmanschap van vandaag en gisteren niet uit het oog wordt verloren. Dus wil Lion Finance bewust een mix zijn van jonge leergierige financials en oudere ervaren vakmensen die het leuk vinden om naast het reguliere werk hun brede ervaring te delen.

Compleet pakket

LION Finance levert het complete pakket financiële diensten en advisering aan met name middenbedrijven en not-for-profit organisaties. LION Finance professionaliseert daar de financiële functie. Zorgt dat die aansluit bij de eisen van morgen als basis voor verdere groei en professionalisering. Centraal hierbij staan de zogeheten CFO’s to Share. Parttime financial professionals die Lion Finance klanten toegang geven tot een ondersteuningsniveau dat je normaal gesproken alleen grotere ondernemingen tegenkomt. Daarnaast anticipeert Lion Finance op ingrijpende veranderingen in het accountantsberoep, door nieuwe producten met toegevoegde waarde te ontwikkelen voor klanten en hun stakeholders.

Wat maakt iemand tot een LION?

Bij LION Finance wordt vandaag aan morgen gewerkt. Met oog voor alle ontwikkelingen in het vakgebied wordt er geanticipeerd op ingrijpende veranderingen in de accountancy. Door mensen die graag onderdeel willen uitmaken van dit proces, en dat willen vertalen naar de klantomgeving. Kortom: de financials van morgen. Met een sterk gevoel voor professionaliteit en collegialiteit. Werkend binnen de prettige en informele werksfeer die Lion Finance kenmerkt.

Vacatures