Voorbeelden uit de praktijk

Voorbeelden uit de praktijk

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde. Bovendien levert de CFOtoShare van Lion Finance altijd maatwerk. Vandaar enkele voorbeelden uit de praktijk. Vanuit totaal verschillende branches. Om een beeld te geven. Al is niets zo goed als zelf ervaren, natuurlijk.

CFOtoShare Kloet Onderhoud

Een familiebedrijf met een prachtige historie van honderd jaar. En een niet weg te denken naam in vastgoedonderhoud, inmiddels geleid door de derde generatie. Een veelzijdig bedrijf van deze tijd. Dat is Kloet Onderhoud ten voeten uit. Signaleren en analyseren van onderhoudsbehoeften, vertalen van die behoeften naar een slimme aanpak en het in goede banen leiden van de volledige uitvoering. Van schilderwerk tot glasherstel en van houtreparatie tot interieurontwerp. Waarde toevoegend voor de opdrachtgevers, door resultaatgericht onderhoud en projectinrichting én door het continue uitdagen van de status quo. 

Lees meer

CFOtoShare Kunskapsskolan Nederland

Elke leerling is uniek. Met eigen ambities en talenten. Vast van plan om iets van het leven te maken. Dit is het uitgangspunt bij het gepersonaliseerd onderwijs van Kunskapsskolan Nederland. Waar elke leraar voor elke leerling voldoende aandacht heeft. In een duidelijke structuur, werkend aan persoonlijke doelen. Kunskapsskolan Nederland helpt scholen hun eigen ambitie naar gepersonaliseerd onderwijs te realiseren. Uitvoerbaar, betaalbaar, verantwoord en duurzaam. Zodat zij voor iedere leerling het verschil kunnen maken.

Leer meer

CFOtoShare Cross Media Nederland

Managing director Arlan van der Velden van Cross Media Nederland - specialist in het bereiken van doelgroepen - over het belang van cijfers in een ambitieuze onderneming en de noodzaak om niet alleen in je bedrijf te werken, maar vooral ook aan je bedrijf.

CFOtoShare MPS Textiles

MPSTextiles is producent van bedtextiel, van garen tot eindproduct. Michael van Praag Sigaar is de derde generatie textielondernemer, nadat zijn grootvader in de jaren dertig in Amsterdam al een onderneming had in bed-, bad- en keukentextiel. ‘Het gaat erom de beste te zijn in de branche, en ik heb daarbij behoefte aan een financiële dienstverlener die actief en breed adviseert’. 

CFOtoShare Nelis Company

Nelis Company is een sociaal glas- en gevelreinigingsbedrijf dat jonge werkzoekenden begeleidt naar werk. Ondernemer Ian Smeyers over het bieden van perspectief aan mensen die aan de zijlijn staan. En over de noodzaak te worden ondersteund door een financiële dienstverlener die proactief adviseert en durft te zeggen: ‘goed idee, gaan we niet doen’. 
 

CFOtoShare Urban Gym Group

Meer sporten, minder betalen! Een revolutionair concept, waarbij elke workout wordt beloond met 1 euro korting. En dat werkt. Hier geen slapende leden: mensen trainen 70 procent meer dan het landelijk gemiddelde. Meer dan een lidmaatschap, is het een lifestyle.

De organisatie combineert drie fitnessconcepten onder één dak: reguliere fitness clubs, bedrijfsfitness en boutique-fitness clubs. Drie concepten die aansluiten bij drie mega-trends: de wens om gezonder te leven uit te dragen via social media, groeiende steden met steeds meer éénpersoonshuishoudens, en de wens om deel uit te maken van een community.

Meer weten over de activiteiten van de Urban Gym Group? Ga dan naar https://www.clubsportive.nl, https://www.highstudios.com en https://trainmore.nl.

Leer meer