Financial intelligence: de generation next

MKB-ondernemers hebben meer knoppen om aan te draaien dan ooit tevoren. Zijn meer dan ooit bezig met de toekomst van hun bedrijf. Dus is het belangrijk te weten wat er om hen heen gebeurt. Financieel en fiscaal, maar ook op het gebied van ICT, HR, Fusie & Overname en tal van andere terreinen. Lion Finance reikt ook op dit punt graag de hand. Met de podcasts serie ‘De Leeuw Brult, met blogjes, filmpjes, animaties en events op specifieke terreinen. Nu overzichtelijk op één pagina binnen de Lion Finance website te bekijken. Ter inspiratie en tjokvol met praktische tips.


CFOtoShare MPS Textiles

CFOtoShare MPS Textiles

Cases voor MPS Textiles

MPSTextiles is producent van bedtextiel, van garen tot eindproduct. Michael van Praag Sigaar is de derde generatie textielondernemer, nadat zijn grootvader in de jaren dertig in Amsterdam al een onderneming had in bed-, bad- en keukentextiel. ‘Het gaat erom de beste te zijn in de branche, en ik heb daarbij behoefte aan een financiële dienstverlener die actief en breed adviseert’. 

Lees meer
CFOtoShare MPS Textiles
CFOtoShare MPS Textiles

CFOtoShare Nelis Company

Cases voor Nelis Company

Nelis Company is een sociaal glas- en gevelreinigingsbedrijf dat jonge werkzoekenden begeleidt naar werk. Ondernemer Ian Smeyers over het bieden van perspectief aan mensen die aan de zijlijn staan. En over de noodzaak te worden ondersteund door een financiële dienstverlener die proactief adviseert en durft te zeggen: ‘goed idee, gaan we niet doen’.

Lees meer
CFOtoShare Nelis Company
CFOtoShare MPS Textiles

CFOtoShare Cross Media Nederland

Cases voor Cross Media Nederland

Managing director Arlan van der Velden van Cross Media Nederland - specialist in het bereiken van doelgroepen - over het belang van cijfers in een ambitieuze onderneming en de noodzaak om niet alleen in je bedrijf te werken, maar vooral ook aan je bedrijf.

Lees meer
CFOtoShare Cross Media Nederland
CFOtoShare MPS Textiles

CFOtoShare Kunskapsskolan Nederland

‘Elk kind het onderwijs bieden dat wij zelf wilden, maar nooit hebben gekregen’.
Cases voor Kunskapsskolan Nederland

Elke leerling is uniek. Met eigen ambities en talenten. Vast van plan om iets van het leven te maken. Dit is het uitgangspunt bij het gepersonaliseerd onderwijs van Kunskapsskolan Nederland. Waar elke leraar voor elke leerling voldoende aandacht heeft. In een duidelijke structuur, werkend aan persoonlijke doelen. Kunskapsskolan Nederland helpt scholen hun eigen ambitie naar gepersonaliseerd onderwijs te realiseren. Uitvoerbaar, betaalbaar, verantwoord en duurzaam. Zodat zij voor iedere leerling het verschil kunnen maken.

Lees meer
CFOtoShare Kunskapsskolan Nederland
CFOtoShare MPS Textiles

CFOtoShare Urban Gym Group

‘Het bewustzijn van mensen over de implicaties van hun doen en laten op hun gezondheid, is een megatrend die de dagelijkse routines blijft bepalen’.
Cases voor Urban Gym Group

Meer sporten, minder betalen! Een revolutionair concept, waarbij elke workout wordt beloond met 1 euro korting. En dat werkt. Hier geen slapende leden: mensen trainen 70 procent meer dan het landelijk gemiddelde. Meer dan een lidmaatschap, is het een lifestyle.

Lees meer
CFOtoShare Urban Gym Group
CFOtoShare MPS Textiles

CFOtoShare Kloet Onderhoud

Cases voor Kloet Onderhoud

Een familiebedrijf met een prachtige historie van honderd jaar. En een niet weg te denken naam in vastgoedonderhoud, inmiddels geleid door de derde generatie. Een veelzijdig bedrijf van deze tijd. Dat is Kloet Onderhoud ten voeten uit. Signaleren en analyseren van onderhoudsbehoeften, vertalen van die behoeften naar een slimme aanpak en het in goede banen leiden van de volledige uitvoering. Van schilderwerk tot glasherstel en van houtreparatie tot …

Lees meer
CFOtoShare Kloet Onderhoud